خانه‌ای معاصر برای آینده

مشخصاتِ کلی:

طراحانِ داخلی: استودیو In2

موقعیت: تایپه، تایوان

سرطراحان [۱]: هاوارد یو، ویلیام سون

مساحت: ۱۵۲فیت مربع [۲]

سالِ انجامِِ پروژه: ۲۰۱۸

سازندگان: BoConcept  ، GUBI ، QisDESIGN ، SeedDesign

 

خانه‌ای معاصر در آینده

خانه‌ای معاصر در آینده

 

طراحی‌های آینده تدریجاَ به تأکید بر روی یکپارچه کردنِ سبک‌های چینی و غربی  پایان خواهند داد، زیرا در چنین یکپارچگی‌ای، طبیعتاَ سبک‌های زندگیِ متفاوت غیرقابلِ تمایز خواهند شد. با به اشتراک گذاریِ  افکاری مشابه با صاحیان خانه که در خارج از کشور کار می‌کنند، ما طرحی از خانه را مفهوم‌پردازی کردیم که معاصر را با آینده یکپارچه می‌کند. با چینشِ نقاشی‌های غربی و شرقی در این خانه، اثرِ هنریِ نویی را تولید کردیم که در آینده می‌تواند به عنوانِ الهام‌بخشی برای موازنه‌ی فرهنگی و موفقیت مشترک عمل کند.

 

استفاده‌ی ترکیبی از نقاشی‌های غربی و شرقی

استفاده‌ی ترکیبی از نقاشی‌های غربی و شرقی

 

این طراحی محدود به بازآفرینیِ تکنیک‌های سنتیِ فرم‌های غربی و شرقی نیست و به جای آن فرم‌ها، بافت‌ها، الگوها و خطوط را که ریشه در جاهای متفاوتی دارند واسازی [۳] و بازسازماندهی [۴] می‌کند و آنها را در طراحیِ فضاییِ ساده‌ای به کار می‌برد. این کار توازنی دارای هارمونی که نه تنها بر روی مشارکتِ مشترک، بلکه بر روی ادغامی کامل و برابر از سبک‌ها استوار است ایجاد می‌کند، در حالیکه به صورتِ ضمنی دلالت مفهومیِ [۵] هنریِِ فضای زندگی را نشان می‌دهد.

 

سادگی در طراحیِ فضایی

سادگی در طراحیِ فضایی

این طراحی با استفاده از طرحی باز [۶] به عنوانِ نشانش، گشودگی‌ای رها [۷] را به کار می‌گیرد تا تمامِ کارکردهای زندگی را  یکپارچه ‌سازد و سیستمی از ارتباطات، اتصالات و بخش‌های مشترک در عینِ حفظِ فضای خصوصی را ایجاد کند. کاربستِ  هر دو نوع خطوطِ صاف و منحنی به عنوانِ راهنماهای دیداریِ ویژه‌ای برای ایجادِ تنوع در ادراک‌ها از  فضای زندگی عمل می‌کنند. کاربستِ مؤلفه‌های طراحی مانند شبکه‌ها، رشته‌ها و ستون‌های عمودی گستره‌ی متنوعی از تغییراتِ زمانی را به نورپردازی و سایه‌های فضای داخلی  می‌افزاید  و از این راه عنصری پویا را درونِ یک فضای ایستا ایجاد می‌کند.

 

بکارگیریِ مؤلفه‌های طراحی مانند شبکه‌ها، رشته‌ها و ستون‌های عمودی برای ایجادِ تنوع در نورپردازی در طولِ روز

بکارگیریِ مؤلفه‌های طراحی مانند شبکه‌ها، رشته‌ها و ستون‌های عمودی برای ایجادِ تنوع در نورپردازی در طولِ روز

 

این فضای رو به جنوب که در محله‌ای پرتنوع واقع شده است، درهای بادبزنیِ [۸] چرخشیِ افقی را برای ایجاد یک ورودیِ منعطف و تغییرپذیر  به کار گرفته است. این طراحی با کمکِ کرکره‌های افقی امکانِ انتشارِ نور را می‌دهد و فضایی را ایجاد می‌کند که در آن تعاملِ نور و سایه با تغییر دادنِ موقعیتِ درهای کرکره‌ای، بسته به اینکه چه زمانی از روز باشد، می‌تواند تنظیم شود.  

 

انتشارِ نور با کمکِ کرکره‌های افقی

انتشارِ نور با کمکِ کرکره‌های افقی

 

 

منبع:  arch daily

مرتبط: کوشک ایرانی با ایوان سرتاسری، طراحی گروه معماری زاو، مزرعه‌‌‌ی مدرن شگفت‌انگیز در دامنه‌ی کوه و قلمروی تلاقی/ گروهِ طراحی داخلیِ کای‌این 

 

[۱] lead designers

[۲] حدود ۴۶ متر مربع

[۳] deconstruction

[۴] reorganization

[۵] connotation

[۶] open plan

[۷] Free opening

[۸] louver doors 

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*