قلمروی تلاقی/ گروهِ طراحی داخلیِ کای‌این

 

قلمروی تلاقی

قلمروی تلاقی

در این قلمرو تمام برنامه‌‌های زمانیِ شلوغ و پرعجله به سرعتی ملایم می‌رسند. در اینجا که از چهار طرف با استخرها و چشمه‌های آرامش‌بخش در بر گرفته شده است، اجزای معمارانه به وسیله‌ی ظروفِ آنتیکِ سرامیکیِ زیبا، درخت‌ها و سنگِ طبیعی تزئین شده‌اند [۱]. حیاطِ محوطه و درختانش حسی از جاذبه [۲] را  بوسیله‌ی لبه‌های هندسیِ  سازه‌ی معمارانه‌ی مرکزی همراه دارند. بر روی راهروی ورودی صداهای مزاحم و بوهای شهری جای خود را به زمزمه‌ای خفیف می‌دهند؛ گویی به فضا و زمانِ دیگری وارد شده‌ایم.

 

ظروفِ آنتیکِ سرامیکی به عنوان دکوراسیون

ظروفِ آنتیکِ سرامیکی به عنوان دکوراسیون

چوب، سنگ و دیگر عناصرِ طبیعی با پنجره‌های عریضِ فرانسوی به داخل آورده شده‌اند. سازماندهی‌های فضایی به صورت افقی گسترش پیدا می‌کند و به بازدیدکنندگان حسی از وسعتی آسوده‌کننده می‌بخشد. هر دو سمتِ  راهروهای متصل‌کننده، میزِ پذیرش و بخش‌های پذیرش  به کمکِ  تقاطع  کفِ چوبی و قطعاتِ با پوششِ سنگِ تیره به بخش‌هایی تقسیم شده‌اند. سمتِ راستِ بخشِ در معرضِ نگاهِ اصلی به کمکِ راهرویی خارجی که همچنین به اتاقِ نمایشِ AV و نمایشگاهِ گالریِ مد راه می‌برد، در دسترس است.  سه خانه‌ی شماتیک از سمتِ شرقی در دسترس است. کلّ سازماندهیِ فضایی و خط‌های حرکتی در فضای داخلی به صورتِ متمایز، با هالِ اصلی، راهرو و اتاق‌های اطراف که تجربه‌ی راه رفتنی را بازآفرینی می‌کنند که فقط در شکلِ کلاسیکِ آن قابلِ یافتن است، بخش‌بندی شده‌اند.  عناصرِ فضاییِ متعادل، آرامش‌بخش و پویا از انعطافِ اجزای مدرنِ طراحی الهام گرفته شده‌اند.

 

مبل‌های خاکستریِ کمرنگ و میزِ تیره حسی مجلل به این فضا داده‌اند.

مبل‌های خاکستریِ کمرنگ و میزِ تیره حسی مجلل به این فضا داده‌اند.

میزِ پذیرش بسطِ سه‌بُعدیِ کفِ راهروهای هالِ مرکزی است که از چیزهایی متفاوت اما در عینِ حال مکمّل مُرکّب شده‌اند. گستره‌ای از سنگِ تزئینی و روکش چوبی، با آهنگ‌ها و بافت‌هایی متضاد بومی از ابرهای مواج را در برابر کوه‌ها و جنگل‌ها به تصویر می‌کشند. هدفِ طراحی فراهم آوردنِ تمرکزی ظریف و زیبا بر بخشِ پذیرشِ اصلی است. چهار دیوارِ ساده‌ با ضخامتی به دقت بهینه‌شده برای پارتیشن‌بندیِ بخشِ گفتگو استفاده می‌شوند.  میزهای چوبیِ تیره و مبل‌ها خاکستریِ کم‌رنگ تجربه‌ای بسیار مجلل را فراهم می‌آورند. فرد می‌تواند به بیرون نگاه بیاندازد و نرده‌های آهنیِ موج‌دارِ بیرونِ دیوارها و آبنمای زمردینی که بر لبه‌ی آن قرار گرفته است را ببیند و متوجه شود که فرد و محیطِ اطرافش دیگر جدای از هم نیستند، بلکه به عنوان یک چیز در هم آمیخته‌اند؛ زمانی که ما بخشی از این عمارتِ تراس‌دار [۳] که در گوشه‌ای‌ پنهان مانده است از جنگل بتن [۴].

 

حسِ یگانگی با محیطِ اطراف

حسِ یگانگی با محیطِ اطراف

 

خلاصه‌ی پروژه:

معماری: طراحیِ داخلیِ کای-این[۵]

موقعیت: شهرِ تایپه‌ی جدید، تایوان

تیمِ طراحی: چین فنگ وو- چی شِنگ فَن 

مساحتِ: ۱۶۷۰ متر مربع

سالِ انجامِ پروژه: ۲۰۱۵

عکس‌ها از: کایل یو

 

منبع: arch daily

مرتبط: کوشک ایرانی با ایوان سرتاسری، طراحی گروه معماری زاو، مزرعه‌‌‌ی مدرن شگفت‌انگیز در دامنه‌ی کوه

 

[۱] decorated

[۲] Sense of gravity

[۳]  terraced pavilion 

[۴] منظور شهرِ شلوغ و پر سرو صدا است.

[۵] Cai-in interior design 

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*